IV. Várfürdő félmaraton és váltófutás – 2012

IV. Várfürdő félmaraton és váltófutás

IV. Várfürdő félmaraton és váltófutás - Gyula
Negyedik Várfürdő félmaraton és váltófutás plakát

2012. május 12-én negyedik alkalommal került megrendezésre a “Fuss a sérült gyermekekeért” Várfürdő Félmaraton és Váltófutás Gyulán. A tavalyi évi jótékonysági futását is túlszárnyalva idén több, mint 600-an vettek részt a távok lefutásában. A távok ismét 7 és 21 km-es váltó és egyéni futásban voltak teljesíthetőek. A jótékonysági futás bevételeiből ismét a sérült gyermekeket támogatta az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület. Tavalyi évben a Degré utcai lakók kapták a rendezvényből befolyt támogatást. Speciális eszközöket, táborozásukat segítették különböző felszerelésekkel.

Ezek mellett idén Gyula Város Önkormányzata 400 000 Ft-tal támogatta a jótékonysági félmaraton és váltófutás lebonyolítását. A Gyulai Várfürdő immáron hagyományosan kedvezményes fürdőbelépővel támogatta a résztvevőket.

Ebben az évben is rengeteg program várta a kilátogatókat a családokat, gyerekeket. Fellépő vendégünk a Magna Cum Laude együttes volt.

 

2012-es eredmények

Eseményről megjelent cikkek

Dr. Görgényi Ernő honlapján megjelent cikk

Gyulai Hírlap

Képgaléria

 

Szólj hozzá!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support