Adományozási feltételek

Elsődleges célkitűzéseink szerint rehabilitációs eszközbeszerzésekben,gyógyászati segédeszközök megvásárlásában segítünk az érintett szülőknek, illetve a társadalombiztosítás által nem támogatott gyógykezeléseket, műtéteket finanszírozunk. Segítjük és szervezzük a célcsoport és a tagjaink rendszeres sportolását, versenyzését, lehetőség szerint külföldi ösztöndíjait.

Tevékenységünk során kerekesszékekkel, speciális ágyakkal, gyógyszerekkel és étrend-kiegészítőkkel látjuk el nem csak tagjainkat, hanem a hozzánk forduló, sérült gyermekeket nevelő családokat és fiatalokat egyaránt.
Ezen felül a futóverseny bevételeiből támogatjuk a Békés Megyei Szociális Módszertani és Rehabilitációs Központ lakóit is. A halmozottan és súlyosan sérült gyermekek, fiatalok mozgásos örömszerzésének eszközbeszerzését évente több százezer forinttal tudjuk segíteni.
Valamint minden olyan témakör, amit az alapító okiratban feltüntetésre került.

Támogatásaink felhasználásáról itt tájékozódhat. Éves beszámolóink a hivatalos adatok oldalon találhatóak.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support