Átjárás tábor 2017

Átjárás tábor 2017Harmadik hete tart az idei Átjárás tábor ahol heti turnusokban közel száz gyermek élvezheti programjainkat a táborban.

Az „Átjárás Tábor” név azt szimbolizálja, hogy 4 járás 11 településéről érkeztek a lakóink. Ezt ebben az évben 5 járásra és 13 településre szeretnénk bővíteni. A gyermekeket a polgármesteri hivatalok szociális osztályai és a családsegítők saját tudásuk alapján delegálják.

A csoportokban 5-10 % speciális nevelési igényű és nagy részt szociálisan rászoruló gyermekek táboroznak.

A táborozók természetesen térítésmentesen élvezhetik a rengeteg szervezett kreatív, szórakoztatóés fejlesztő foglalkozásokat, a bemutatókat /tűzoltóság, rendőrség/ lovaglás és kocsizás és a Várfürdő szolgáltatásait. Magától értetődő az is, hogy a szállás és étkezés is térítésmentes.

A tábor méltó helyszínéül a Gellény Birtokot választottuk. A 4,5 hektáros területen kalandpark, mini kalandpark, mini golf, íjász- és point ball pálya is található. Szép szállásaik mellett halastó és rengeteg ligetes terület ad lehetőséget a közösségi programok lebonyolítására.

Nézd meg a táborban készült képeket!

 

 

“Átjárás tábor 2017” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support