“Határtalan tekergés” – 2017. május 13.

“Határtalan tekergés”

“Centrum patika” Családi Kerékpáros Teljesítmény Túra

“Tekerjünk a Sérült Gyermekekért”

Időpont: 2017. május. 13. 10.40 óra

A verseny rendezője: – Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület – Centrum-patika
Táv: 42 km ( Gyula-Zerind és vissza)
Versenyközpont: Gyulai Vár előtt felállított sátorban
Rajt és cél: Vár előtti terület
Útvonal: Centrum patika Családi Kerékpáros Teljesítmény Túra térképe
Rajt: résztvevők tervezett rajtja 10.40. óra
Szintidő: 3 óra nettó idő
Öltöző , ruhatár: A vár előtt felállított sátrakban.
Frissítés:

 •  időjárástól függően tea, víz, limonádé Zerind-nél
 •  célban gyümölcs, víz.
 •  egyéni frissítők kihelyezésére nincs lehetőség

A versenyen minden felkészült kerékpáros saját felelősségére állhat rajthoz, amennyiben elfogadja a versenykiírásba foglalt feltételeket.

Kizárásra kerül az a versenyző, aki a rajtszámát összehajtja, letakarja nem a mellére tűzve viseli a verseny ideje alatt, továbbá aki nem teljesíti a verseny – szervezők által kitűzött – teljes távját vagy a nevezési lapot pontatlanul nem a valóságnak megfelelő adatokkal illetve hiányosan tölti ki, továbbá a chipet nem rendeltetésszerűen használja.
 
Nevezési díj:
április 25-ig:

 • egyéni: 3000 Ft
 • családi (max. 4 fő): 5900 Ft

14 év alatt ingyenes!
 
Nevezési díj tartalmazza:

 • chipes időmérés
 • frissítés
 • orvosi szolgálat
 • egyedileg emblémázott láthatósági mellény
 • biztosított útvonal
 • felvezető és záró autó

Teljesítmény túrát teljesítők a Gyulai Várfürdő gyógy- és strandfürdő szolgáltatásait térítésmentesen igénybe vehetik!
Rajtszám és a láthatósági mellény átvétel : (útlevél, személyi igazolvány ellenőrzése.)

 • 2017. május 12-én 14.00-tól-20.00-ig
 • 2017. május 13.-án 08.00-tól-09.30-ig

A nevezési díj befizetésével a résztvevők hozzájárulnak a róluk készült hang és képanyag, elektronikus és nyomtatott médiában való megjelenéséhez.
Határtalan tekergés 2017.05.13.

2017. évi kerékpározás útvonala:

 
Rajt a Várkert utcán felállított rajtkaputól- Várkert utca végén balra fordulunk-körforgalmat elérve kihajtunk a második kijáraton – Szent László utcán elkarikázunk a Mátyás király utcáig- Mátyás király utcán balra fordulunk- Mátyás király utcán eljutunk a Wesselényi utcáig ahol jobbra kanyarodunk- Wesselényi utca végén balra kanyarodva rátérünk aTemesvári útra. A Temesvári úton elkerekezünk a Fehér-Körös hídjáig, ahol szintén balra kanyarodunk. A Fehér-Körös hídján áttekerve megérkezünk Gyulaváriba. A gyulavári Széchenyi utcáján folytatjuk kerékpározásunk, a Széchenyi utcán végigkerekezve érintjük a gyönyörűen felújított Almássy kastélyt, s ezt követően elérjük a dénesmajori utat, ahol jobbra kanyarodunk. Dénesmajort elérve haladunk tovább az Állomás utcán, ezután áthajtunk az árvízvédelmi töltésen, s elérjük a Nagyzerindi utat. A Nagyzerindi úton 500 méter megtétele után elérjük Magyarország országhatárát, s tekerésünk folytatjuk tovább Romániában. 7 km megtétele után megérkezünk Zerind főterére. Itt megfordulunk, s az előbb leírt útvonalon visszatekerünk egészen a Wesselényi utcáig, ahol jobbra kanyarodva folytatjuk kerekezésünk. A Wesselényi utcán végig hajtva elérjük a Diófa utcát, s ezt követően átérünk a Híd utcára- Híd utca végén elérjük a Tiborc utcát ahol balra kanyarodunk- Irányváltoztatásunk után 100 méter megtétele után ismét balra kanyarodunk a Várkert utcára, a célegyenesre. 500 méter megtétele után elérjük a CÉL-t.
 

 Nevezek

Szólj hozzá!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support