2017 decemberében a Parlamentben ünnepélyes keretek között Révész Máriusz Kormánybiztos  Úrral aláírtuk a szerződést melynek keretében a gyulai , jubileumi ” Fuss a sérült gyermekekért!” karitatív rendezvényünk az olimpiai ötpróba hivatalos , kiemelt rendezvényei közé tartozik.

Olimpiai Ötpróba programsorozat célja:

A Kormány programjának fontos eleme lett, hogy növekedjen a szabadidejüket aktívan eltöltő emberek száma és vonzóvá tegye a sportos, egészséges életmódot. A programsorozat célja, hogy 2020-ig, mind több ember sportoljon rendszeresen akár több sportágban is. 

Olimpiai Ötpróba játékszabályzata:

Az Olimpiai Ötpróba programsorozatokon való részvétellel, pontokat szerezhetünk, melyek ajándékokra válthatók be.

Olimpiai Ötpróba sportok:

  • futás
  • országúti kerékpározás
  • hegyi kerékpározás
  • úszás
  • kajak-kenu, evezés
  • túrázás

A különböző nehézségű és távolságú pályákon más-más pontok szerezhetők a nehézségi szintnek megfelelően. 

Hogyan regisztrálhatsz az programsorozatra?

A regisztrációdat minden esetben az ötpróba hivatalos honlapján teheted meg, majd miután neveztél a sportrendezvényünkre és teljesítetted is a távot, az eredményed automatikusan átküldjük az Olimpiai Ötpróba rendszerébe.

Bővebb információ az Olimpiai Ötpróba honlapján található.

Tehát nincs más dolgod, mint regisztrálni az Olimpiai Ötpróba honlapján és nevezni a gyulafelmaraton.hu oldalunkon a X. Oriflame futásra!

Az Olimpiai Ötproba és a Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület között megkötött megállapodás itt olvasható:

Együttműködési megállapodás

Olimpiai Ötpróba logó
https://www.olimpiaiotproba.hu/
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support