Jótékonysági programjaink

Az egyesületünk évekkel ezelőtt azt tűzte ki célul, hogy támogatja a sajátos nevelési igényű gyermekeket és családjaikat. Az ehhez szükséges pénzt adományokból és az egyesület által megrendezésre kerülő különböző sporteseményekből és az év elején megrendezésre kerülő jótékonysági bálból teremti elő.

Ezek mentén minden évben háromszor megszervezi a jótékonysági futásokat, melyekből most már 2015 óta a megszervezésre kerülő Átjárás tábort is sikerül megszervezni, ahol több száz gyermek nyaralhat Békés megyéből, legyen az különleges bánásmódú gyermek vagy szociálisan rászoruló.

Önkénteseket keresünk

Programjaink szervezését, lebonyolítását tagjaink, sérült gyermekek és szülei segítségével visszük véghez, viszont várunk minden lelkes diákot, felnőttet ha segíteni szeretne programjainkon, táborunkban. Önkénteseink a futások alkalmával az ellenőrző pontokon, regisztrációkor, célba érkezéskor segítenek. Táborunkban a programok lebonyolításában, gyermekek étkeztetésében vannak a legnagyobb segítségünkre.

Középiskolások és felsőoktatási intézmények tanulóinak lehetőségük van közösségi szolgálat keretében is segíteni.

Erről bővebb információt az alábbi oldalon található! Közösségi szolgálat.

Jelentkezni az alábbi oldalakon lehet!

Támogatási lehetőségek

Szeretnéd támogatni a sérült és hátrányos gyermekeket, akkor az alábbi lehetőségeken keresztül lehetőséged van pénzbeni és természetbeni adományod felajánlani egyesületünknek!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support