V. Halloween futás

V. Halloween futás 2017

Jótékonysági futás Gyulán

Halloween futás Gyula

A rossz idő ellenére is megrendezésre került a V. Gyulai Halloween futás 2017. október 27-én. A jótékonysági futás éjszaka, Gyula történelmi belvárosát és a várat is érintette. Korosztálytól függetlenül, mókás és ijesztő jelmezekben álltak rajthoz a versenyzők.  A jótékonysági futásra közel 200 előnevezés érkezett, és ebből több, mint 100-an rajthoz is léptek. Leginkább Gyuláról, Békéscsabáról de a határon túlról Nagyszalontáról és Kolozsvárról is neveztek futók. A cél a Várfürdőben volt ahol forró tea és édességek várták a beérkezőket, emellett minden befutó a Gyulai Várfürdőben egy nagy fürdőzésen vehettek részt.

A kategóriák győztesei érmeket és tökfejet ábrázoló kupát vihettek haza.

 

 

Az  idén megrendezett Halloween jótékonysági futás is nemes célokat szolgál. A nevezésekből összegyűlt összeg nagy részét Csató Dorottya 7 hónapos daganatos, gyulai kislány gyógykezelésére, a fennmaradó bevételeket, támogatások többi részét sérült gyermekek rehabilitációjára, gyógykezelésére fordítja az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület.

 

Halloween futás 2017, jótékonysági futás Gyula

V. Gyulai Halloween futás kategória győztesei

Női kategória:

  1. Mihály Réka,
  2. Süli Szabina 
  3. Győriné Tagai Katalin.

 

Férfi kategória: 

  1. Süli Richárd
  2. Bojtor László
  3. Kozma Zoltán

 

Gyermek kategória: 

Pap László

Tagai Nóra

 

A legjobb jelmez kategóriát dr. Németh Mária nyerte. 

Az Andromeda Travel Utazási Iroda jóvoltából az egy hetes görögországi tartózkodást Tar Katalin és Megyesi Imre vehette át.

 

Nézd meg a Halloween futás képeit!

Szólj hozzá!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support