V. Halloween futás

V. Halloween futás 2017

Jótékonysági futás Gyulán

Halloween futás Gyula

A rossz idő ellenére is megrendezésre került a V. Gyulai Halloween futás 2017. október 27-én. A jótékonysági futás éjszaka, Gyula történelmi belvárosát és a várat is érintette. Korosztálytól függetlenül, mókás és ijesztő jelmezekben álltak rajthoz a versenyzők.  A jótékonysági futásra közel 200 előnevezés érkezett, és ebből több, mint 100-an rajthoz is léptek. Leginkább Gyuláról, Békéscsabáról de a határon túlról Nagyszalontáról és Kolozsvárról is neveztek futók. A cél a Várfürdőben volt ahol forró tea és édességek várták a beérkezőket, emellett minden befutó a Gyulai Várfürdőben egy nagy fürdőzésen vehettek részt.

A kategóriák győztesei érmeket és tökfejet ábrázoló kupát vihettek haza.

 

 

Az  idén megrendezett Halloween jótékonysági futás is nemes célokat szolgál. A nevezésekből összegyűlt összeg nagy részét Csató Dorottya 7 hónapos daganatos, gyulai kislány gyógykezelésére, a fennmaradó bevételeket, támogatások többi részét sérült gyermekek rehabilitációjára, gyógykezelésére fordítja az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület.

 

Halloween futás 2017, jótékonysági futás Gyula

V. Gyulai Halloween futás kategória győztesei

Női kategória:

  1. Mihály Réka,
  2. Süli Szabina 
  3. Győriné Tagai Katalin.

 

Férfi kategória: 

  1. Süli Richárd
  2. Bojtor László
  3. Kozma Zoltán

 

Gyermek kategória: 

Pap László

Tagai Nóra

 

A legjobb jelmez kategóriát dr. Németh Mária nyerte. 

Az Andromeda Travel Utazási Iroda jóvoltából az egy hetes görögországi tartózkodást Tar Katalin és Megyesi Imre vehette át.

 

Nézd meg a Halloween futás képeit!

Szólj hozzá!