Hogyan lehetek az egyesület tagja?

 

Bízom benne az oldalon található információk alapján nagyon sokatoknak megtetszett egyesületünk, valamint programjai, munkássága, de főként az, amiért életre hívtuk 2004-ben.

Elképzelésünk, hogy valamilyen formában megpróbáljunk segíteni a „sérült gyermekeknek” illetve Őket nevelő családoknak. Azoknak, akik gondoskodnak róluk, törődnek velük, akikkel együtt élik meg mindennapjaikat, életüket.

Ez a segítség, lehet, egy egyszerű sportolási lehetőség, kirándulás, ami kimozdít a mindennapokból, és közös élményekkel tölt fel. De lehet egy speciális segítségkérés, egy eszközbeszerzés, vagy bármi olyan dolog amit bemutatkozónkban olvashatsz.

Kiket várunk egyesületünkbe? Olyan családokat, akik a gyermekük valamilyen „mássága „miatt szeretnének hozzánk tartozni. Valamint azokat, is, akik, csak azért mert szeretnének velünk, mindannyinkkal együtt élni, sportolni, kirándulni, tenni a gyermekekért, családjaikért, esetleg segíteni egyesületünk munkáját, vagy csak mert szimpatizálnak velünk.

Amennyiben egy vidám, tettre kész, tervekkel teli csapat része szeretnél lenni, mindenféle elvárások, kötöttségek nélkül, az itt található belépési nyilatkozat letöltését követően küld vissza a osszefogas.serultgyermekert@gmail.com e-mail címre utald be az éves 2000 Ft-os tagdíjat az egyesület számlaszámára (közleménybe tüntesd fel „tagdíj+ név”) és máris csapatunk, egyesületünk tagja lettél.

A tagdíjat, minden esetben az egyesület alapító okiratában található tevékenység, rendezvény, vagy valamilyen jótékony célra használjuk fel.

Isten hozott köztünk.

Felföldi Sándor

Egyesület elnöke

Belépési nyilatkozat letöltés

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support