Ismerd meg egyesületünk!

Segítsd TE is velünk a sérült és rászoruló gyermekeket!

Egyesületünk célkitűzése

Az „Összefogás a Sérült Gyermekekért!” közhasznú egyesületünket 2004-ben hoztuk létre. Alapító tagjaink mindegyike, különleges bánásmódú gyermeket nevel.

A családjainkat ért tapasztalataink alapján, az elsődleges célunk sorstársaink életének megkönnyítése, hasonló problémákkal küzdő közösségek segítése.

Célkitűzéseink szerint rehabilitációs eszközbeszerzésekben, gyógyászati segédeszközök megvásárlásában segítünk az érintett szülőknek, illetve a társadalombiztosítás által nem támogatott gyógykezeléseket, műtéteket finanszírozunk.

Segítjük és szervezzük a célcsoport és a tagjaink rendszeres sportolását, versenyzését, lehetőség szerint külföldi ösztöndíjait. Tevékenységünk során kerekesszékekkel, speciális ágyakkal, gyógyszerekkel és étrend-kiegészítőkkel látjuk el nem csak tagjainkat, hanem a hozzánk forduló, sérült gyermekeket nevelő családokat és fiatalokat egyaránt.

Köszönjük, hogy adományával Ön is segíti a sérült gyermekeket!

Tovább >>

Programjaink

Céljainak teljesítéséhez szükséges anyagi forrásokat a már évek óta hagyománnyá vált különböző programok megszervezésével teremtjük elő. Ezek az évente három alkalommal megrendezett futások és az év elején megrendezett jótékonysági bálunk, mely bevételeiből és tagdíjakból támogatjuk elsősorban a megfelelő a sérült gyermekeket és családjaikat eszközbeszerzésekkel, tanulmányaik segítésével. Emellett minden évben tábort szervezünk a környéken élő szociálisan rászoruló gyermekeknek és különleges bánásmódú gyermekekkel.

Jótékonysági est

Jótékonysági bál

Jótékonysági bálunkat minden év februárjában tartjuk amikor is ismertetjük az előző évben elért eredményeket, jövőévi terveinket. A rendezvényre belépőjegyeket és támogatói jegyeket értékesítünk, mely szintén fontos része a gyermekek támogatásában.
Tovább a bálhoz >>

Jótékonysági futás

Az elmúlt években hagyománnyá vált a májusban megrendezendő félmaraton és maraton, melyen 7, 21, 42 km-es távot akár egyéniben akár csapatban teljesíthetők, így mindenki megtalálja a számára megfelelő. Minden évben a versenyeken a sérült illetve kerekesszékes versenyzők térítésmentesen vehetnek részt!
Tovább a futáshoz >>

Átjárás tábor

Táborunkban a szociálisan rászoruló gyermekek és speciális nevelési igényű gyermekek együtt táborozhatnak térítésmentesen a környék járásiból. Évek alatt sikerült egyre bővítenünk a kört, így már 5 járás 11 településéről több, mint 480 gyermek élvezheti a különböző programokat táborunkban.
Tovább a táborhoz >>

Pocakos triatlon

Pocakos Triatlon egy baráti hangulatú megmérettetés egyik legfőbb célja, hogy megmozgassák a különböző generációkat, különösen a 30-60 év közötti korosztály kevesebbet sportoló tagjait, és egy kellemes programmal törjék meg a dolgos hétköznapokat. Az indulóknak nem az idővel és nem is egymással, hanem csakis önmagukkal kell megküzdeniük, így mindenki győztesként ér a célba. Minden év augusztusában kerül megrendezésre.
Tovább a triatlonhoz >>

Halloween futás

A Halloween futás és jelmezversenyen ahol természetesen a hangsúly inkább a szórakozáson, mintsem a teljesítményen van. A futás sötétben kerül megrendezésre, különleges, 5 km-es útvonalon fáklyákkal kivilágított belvárosban, számos meglepetéssel. Külön élmény a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, hogy a sporteseményt jelmezversennyel fűszerezzük.
Tovább a futáshoz >>

Aktuális eseményeink

Önkénteseket keresünk

Programjaink szervezését, lebonyolítását tagjaink, sérült gyermekek és szülei segítségével visszük véghez, viszont várunk minden lelkes diákot, felnőttet ha segíteni szeretne programjainkon, táborunkban. Önkénteseink a futások alkalmával az ellenőrző pontokon, regisztrációkor, célba érkezéskor segítenek. Táborunkban a programok lebonyolításában, gyermekek étkeztetésében vannak a legnagyobb segítségünkre.

Középiskolások és felsőoktatási intézmények tanulóinak lehetőségük van közösségi szolgálat keretében is segíteni.

Erről bővebb információt az alábbi oldalon található! Közösségi szolgálat.

Jelentkezni az alábbi oldalakon lehet!

Támogatási lehetőségek

Szeretnéd támogatni a sérült és hátrányos gyermekeket, akkor az alábbi lehetőségeken keresztül lehetőséged van pénzbeni és természetbeni adományod felajánlani egyesületünknek!

Főbb támogatóink

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support