Koraszülött mentő támogatása

Békés megyei koraszülött mentő támogatása 2017.07.22-én megtörtént az összegyűjtött összeg átadása, melyet az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület nagyon sok vállalkozóval és civil emberek segítségével együtt kezdett el gyűjteni arra a célra, hogy egy speciális koraszülött mentőautó megvásárlásra kerülhessen amely a Békés megyei koraszülött gyermekek megmentését szolgálja. A későbbiek folyamán egy új alapítvány létesült amely kifejezetten csak ezen célra gyűjtött tovább. Így az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület az összefogás erejével gyűjtött összeget ma ünnepélyes keretek között átadta. Az átadáson részt vettek civilek, egyesületi tagok.

Koraszülött mentő átadás_02

 

Az összeget Felföldi Sándor az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület Elnöke valamint Simon Csaba az Áldás Népesség Egyesület Elnöke adta át, akik jelentős összeggel támogatták az elinduló gyűjtést testvér alapítványi együttműködésben. Az összeget jelképesen átvette a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány részéről Dr. Mohamed Abdulrahman Abdulrab.

 

Az átadásra a Koraszülött Mentő beszerzés kezdeményezésének egykori bejelentési helye a Gyulai Vár előtti terület szolgált helyszínül.

További információk Facebook oldalunkon található!

 

 

Szólj hozzá!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support