Koraszülött mentő támogatása

Békés megyei koraszülött mentő támogatása 2017.07.22-én megtörtént az összegyűjtött összeg átadása, melyet az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület nagyon sok vállalkozóval és civil emberek segítségével együtt kezdett el gyűjteni arra a célra, hogy egy speciális koraszülött mentőautó megvásárlásra kerülhessen amely a Békés megyei koraszülött gyermekek megmentését szolgálja. A későbbiek folyamán egy új alapítvány létesült amely kifejezetten csak ezen célra gyűjtött tovább. Így az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület az összefogás erejével gyűjtött összeget ma ünnepélyes keretek között átadta. Az átadáson részt vettek civilek, egyesületi tagok.

Koraszülött mentő átadás_02

 

Az összeget Felföldi Sándor az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület Elnöke valamint Simon Csaba az Áldás Népesség Egyesület Elnöke adta át, akik jelentős összeggel támogatták az elinduló gyűjtést testvér alapítványi együttműködésben. Az összeget jelképesen átvette a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány részéről Dr. Mohamed Abdulrahman Abdulrab.

 

Az átadásra a Koraszülött Mentő beszerzés kezdeményezésének egykori bejelentési helye a Gyulai Vár előtti terület szolgált helyszínül.

További információk Facebook oldalunkon található!

 

 

Szólj hozzá!